Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinglever med svamp

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Stek gärna svamp, lök och vitlök för sig och blanda med den stekta kycklinglevern strax före servering. Detta bara för att det blir mycket snyggare på tallriken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp smör i en stekpanna och stek svamp, lök och vitlök på medelgod värme ca 3 min tills svampen fått fin färg. Krydda med salt och ställ åt sidan.
  2. Skär kycklinglevern i bitar och stek den i smör på medelgod värme ca 3 min tills den nästan är genomstekt. Krydda med salt, peppar och senap och rör ner laga lätt. Småputtra ca 1 min.
  3. Blanda ner persilja och kapris strax före servering. servera med den stekta svampblandningen och kokt ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • svengelsk 14 januari 2010

    Jättegott. Vet inte vad "laga lätt" är, använde grädde.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.