Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinglevergryta med öl

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Mumma!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt potatis på kokning.
  2. Börja med att skiva löken i ringar och stek gyllenbrun i 1 tsk margarin. Tillsätt svampen och låt steka med ett par minuter. Krydda med salt och peppar. Lägg över i en gryta.
  3. Stek levern i margarin ett par minuter och krydda väl med salt och peppar. Lägg över i grytan tillsammans med tärnat äpple och späd med öl och köttbuljong.
  4. Tillsätt timjan och låt allt puttra samman i ca 5-6 minuter.
  5. Servera med nykokt potatis och en öl ;)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • popik 9 september 2009

    Jag gillar kycklinglever och det här lät jätegott, det måste jag prova.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.