Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingleversallad med krutonger

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Snabb och ganska matig sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj levern väl. Låt rinna av i ett durkslag. Torka försiktigt av den med hushållspapper.
  2. Hetta upp en stor stekpanna med 1 msk olja. Salta och peppra levern generöst och stek den runt om, 3–4 minuter på varje sida. Tillsätt balsamvinägern på slutet och låt den koka in. Varmhåll.
  3. Strimla och knaperstek baconet. Halvera tomaterna. Skala, dela och strimla löken. Blanda tomat, sallad och krutonger med 11/2 msk olivolja och vinäger. Salta och peppra.
  4. Lägg salladen på ett stort fat och fördela den brynta kycklinglevern och bacon på. Garnera ev med cornichoner.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.