Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingmacka med krämig basilikadressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nästan som en ceasarsallad, fast serverad på en macka. Urgott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Stek brödet i en stekpanna i lite smör så att det får en fin gyllene och frasig yta och lägg på serveringstallrikar. Lägg kycklingfiléerna i pannan och stek dem gyllenbruna, salta och peppra. Låt dem sedan gå klart i ugnen i ca 15 minuter. Fräs baconet knaprigt.
  3. Lägg crème fraiche, majonnäs, finhackad vitlök och basilikablad i en skål och mixa till en slät grön dressing med hjälp av en handmixer. Smaka av med salt.
  4. Klä brödskivorna med fina salladsblad, lägg på de varma kycklingfiléerna och en rejäl klick dressing., några rödlöksringar, bacon och toppa med hyvlad parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.