Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingmums

(2 kommentarer)  
Skriv ut

En rätt jag hittade på när jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med kycklingfiléerna jag tinat. Men kyckling och bacon passar så himla bra ihop och sen fick jag använda mig av den bästa krydda jag vet, nämligen ketchup.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klipp bacon i mindre bitar och stek i varm panna. Ställ åt sidan och skär kycklingfiléerna i mindre bitar. Stek bitarna i smör tills de blir genomstekta. Ha i det stekta baconet. Häll på grädden och ha i philadelphiaost och ketchup. Ha i grönsakerna och krydda. Låt puttra en stund så att grönsakerna blir varma. Servera med kokt ris.
  2. Fler av mina recept hittar ni på min blog: http://cayennesrecept.blogspot.com/
  3. Låna inte mina bilder utan mitt tillstånd!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • forestfairy 24 september 2009

    det ser riktigt gott ut..ska sparade och laga i nästa vecka =)

  • carina_h 7 februari 2010

    Detta var enkelt och gott. Persillado, en för mej okänd krydda som jag ska försöka använda mer - jättegod! Jag använde mellangrädde men jag tror att matlagningsgrädde skulle ha varit ännu bättre.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.