Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingnachos i ugn med jalapeno och texmexsalsa

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Kombinationen med knapriga nachos, strimlad kyckling, salsasås, smält ost och japaneos gör denna rätt till en perfekt förrätt på festen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Strimla kycklingköttet fint. Skär jalapenon i skivor. Blanda kycklingen med salsan i en skål.
  2. Lägg nachosen i en grund ugnsfast form och fördela kycklingblandningen över.
  3. Strö över osten och lägg på jalapenoskivorna. Ställ in i ugnen och gratinera 10-15 minuter tills osten har smält.
  4. Ta ut formen ur ugnen och garnera med tomattärningar och koriander. Servera rätten ljummen med gräddfil.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.