Instruktioner
Hacka ihop matfett och mjöl till en gryning massa. Tillsätt riven ost,salt samt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Låt vila svalt 30 minuter. Kavla ut eller tryck ut degen i en osmord pajform ca 27-28 cm. Se till att degen täcker kanten och även viks över kanten. Nagga botten och pensla med uppvispat ägg och grädda i ca 8-10 minuter i 200 grader. låt svalna något.
Skinna och bena kycklingen. Skiva champinjonerna, skala och hacka löken, hacka paprikan.
Stek lök och champinjoner tillsammans med vitlök, salta och peppra. Lägg åt sidan. Fräs på kycklingen lite lätt ha i svamp och lökröran, tillsätt crème fraiche, grädde och paprikan. Smaksätt med sojan till lagom sälta, red ev med lite maizena. Lägg fyllningen i pajskalet och klicka ut Boursinosten över, strö över riven ost. Grädda ca 10 minuter i 200 grader.