God paj med mini fraiche, kesella, senap, pepparrot, kyckling, brun farin, ärtor, majs och purjolök.
Instruktioner
- Deg:
Blanda samman vetemjöl, margarin, salt, rörsocker och vatten till degen.
Låt vila i kyl i minst 30 minuter.
- Sätt ugnen på 200°
- Tryck ut degen i en mindre pajform eller annan ugnsfast form. Täck kanten med folie.
Grädda på galler i nedre delen av ugnen i ca 10 minuter. Tag bort folien och grädda i ytterligare ca 10 minuter.
Låt kallna.
- Fyllning:
Blanda mini fraiche, kesella, senap, pepparrot och brun farin.
Blanda i kycklingkött, ärtor, majs och purjolök.
- Täck pajskalet med strimlad sallad.
Fördela fyllningen på salladen.
Halvera tomaterna och lägg ovanpå fyllningen.
Publicerat den
12 juni 2009
Liknande recept
Skriv kommentar