Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpaj á la Janka

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En god och mättande paj gjord på ugnsstekt tupp. Går lika bra med vanlig grillad kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt till en smidig deg och tryck ut den i en pajform. Förgrädda i ca 10 minuter i 225 grader.
  2. Skär kycklingen i mindre bitar. Tärna upp paprikan. Strimla purjon. Blanda allt detta. Riv osten. Vispa ägg, salt, svartpeppar och grädde. Blanda ner den rivna osten. Fyll det förgräddade pajskalet med kycklingblandningen. Klicka ut ägg/ost blandingen över fyllningen. Dela körsbärstomaterna i bitar och strö över det hela.
  3. Sätt in i 225 graders värme i ca 25 minuter.
  4. Ät och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.