Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpaj med champinjoner och grönt

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Den här "snodde" jag ihop en kväll i veckan och familjen tyckte den var mycket god i smaken och vill ha den fler gånger, så det ska det bli

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop pajdegen. Lättast gör du detta genom att blanda alla ingredienserna i matberedare med hjälp av kniven. Lägg den i kylen.
  2. Dela kycklingen i bitar som till kycklingsallad. Hacka lök och paprika samt dela champinjonerna. Dela broccolin i bitar. Bryn lök, paprika och champinjoner tills det fått lagom färg. Tillsätt kyckling och kycklingfond.
  3. Tryck ut degen i pajform. Lägg i fyllningen och tryck sedan ner broccolibitarna här och var. Häll därefter över äggstanningen. In i ugn 200°ca 25 minuter tills äggstanningen stannat och pajen har fin färg. Strö över osten och sätt sedan in i ugn igen tills den fått fin färg.
  4. Gott att servera till är tomat, gurka, majs och sallad.
  5. LYCKA TILL!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.