Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpaj med champinjoner och paprika - LCHF

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Smarrig kycklingpaj som funkar alla dagar och passar utmärkt i matlådan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär kycklingfilén i små bitar. Hetta upp smöret i en stekpannan och lägg i kycklingbitarna. Hacka champinjonerna och paprikan och lägg tillsammans med kycklingen i stekpannan, fräs tills vattnet är borta. Salta och peppra efter egen smak.
  3. Fördela kycklingfräset i en pajform och strö över osten. Vispa samman ägg och grädde och häll över pajformen.
  4. Grädda i ugnen i ca 30 minuter tills den har fått en vacker färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Thornqvizt 2 augusti 2012

    Jag kanske är lite större i maten än dig men 1 kycklingfilé till 3-4 personer låter lite lite. Har inte provat recceptet ännu men jag lägger nog i 2-3 filéer om det ska räcka till 3-4 personer, min tanke är ju att det skall mätta & att man står sig tills nästa måltid.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.