- Serverar: 4 portioner
- Tid: 50 minuter
Skriv ut
Portvinet kan utelämnas om så önskas. Vinet ger dock extra smak.
Instruktioner
- Förbered: Skala och hacka lök.
Skär svamp och bacon i bitar.
Skär kycklingfiléerna i små tärningar.
- Stekpanna: Hetta upp matfett på medelvärme och fräs löken mjuk i ca 5 minuter utan att bränna. Lägg åt sidan.
Höj värmen något och stek bacon och svamp tills det fått färg. Lägg åt sidan.
- Stek kycklingen 2-3 min. Rör om.
Smaksätt med salt, peppar, fond och portvin. Tillsätt lök, svamp och bacon.
Blanda med crème fraiche.
- Paj: Lägg allt i pajformen och sätt i ugn tills allt är varmt i cirka 30 minuter. Tag ut och garnera med paprika och färsk timjan.
Publicerat den
25 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar