Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpanna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel kycklingrätt i panna med keso- och örtblandning och hackade färska tomater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda keso, basilika, persilja och ost. Bred ut lårfiléerna på ett smörpapper. Platta ut dem lite lätt med handflatan.
  2. Strö över hälften av saltet och all peppar och fördela ungefär hälften av kesoblandningen på lårköttet. Rulla ihop dem och fäst med tandpetare eller lägg dem tätt i en panna med skarvarna nedåt.
  3. Bryn dem ca 5 minuter innan de vänds försiktigt med hjälp av två gafflar. Strö över resten av saltet.
  4. Under tiden gröps tomaterna ur. Skär tomathacket i små tärningar. (Får kärnhuset vara kvar blir rätten väldigt vattnig.)
  5. Blanda kycklingfonden med tomathack och socker. Häll det över kycklingrullarna. Sjud 10-12 minuter. Tills kycklingsaften är klar.
  6. Klicka på resterande kryddkeso vid serveringen.
  7. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.