Enkel kycklingrätt i panna med keso- och örtblandning och hackade färska tomater
Instruktioner
- Blanda keso, basilika, persilja och ost.
Bred ut lårfiléerna på ett smörpapper.
Platta ut dem lite lätt med handflatan.
- Strö över hälften av saltet och all peppar och fördela ungefär hälften av kesoblandningen på lårköttet.
Rulla ihop dem och fäst med tandpetare eller lägg dem tätt i en panna med skarvarna nedåt.
- Bryn dem ca 5 minuter innan de vänds försiktigt med hjälp av två gafflar.
Strö över resten av saltet.
- Under tiden gröps tomaterna ur. Skär tomathacket i små tärningar. (Får kärnhuset vara kvar blir rätten väldigt vattnig.)
- Blanda kycklingfonden med tomathack och socker.
Häll det över kycklingrullarna. Sjud 10-12 minuter.
Tills kycklingsaften är klar.
- Klicka på resterande kryddkeso vid serveringen.
- Lycka till! Smaklig måltid.
Publicerat den
26 oktober 2008
Liknande recept
Skriv kommentar