Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpasta a la basket

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i 2 cm stora bitar. Blanda dem i en skål med riven citron, pepparfrukt och salt.
  2. Finhacka vitlök och skiva champinjonerna. Fräs det i i en stor stekpanna med smör och olja så att champinjonerna får lite färg och vätskan kokar in. Vispa ut vetemjölet i grädden och häll det på champinjonerna. Rör om och låt koka 5 min.
  3. Bryn i omgångar kycklingbitarna hastigt i en annan stekpanna med smör och blanda ner dem i champinjonsåsen. Låt koka någon minut.
  4. Koka pastan enligt anvisningar. Blanda sedan kycklingsåsen med pastan och sververa direkt. Garnera gärna med finhackad gräslök och pepparfrukt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.