Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpasta med marinerad vitlök

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt och lätt

Ingredienser

Instruktioner

1. Koka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisning på paketet. Häll av vattnet. 2. Fräs kycklingen och baconet med vitlöksklyftorna i olivoljan. Häll över grädde och buljong. Låt koka ihop i 5 minuter. Smaksätt med salt och peppar. 3. Häll i den nykokta pastan och ruccolan och blanda smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Tequilasun85 18 april 2012

    Detta gjorde ja till familjen idag. Vart godkänt av alla. :-) dubblade mängden och hade även i soltorkade tomater samt marinaden från vitlöken och tomaterna som smaksättare.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.