Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpasta paprika

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel vardagsmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingsfiléerna i lagom stora bitar. Blanda paprikapulver, salt och svartpeppar i en skål. Lägg i kycklingen och rör ihop så att kryddorna täcker bitarna .
  2. Lite olja i en stekpanna, lägg i bitarna och bryn på båda sidor.
  3. Blanda i en skål, crème fraiche, mjölk, paprikapulver, tomatpuré, salt och svartpeppar. Smaka av. Häll allt i stekpannan med kycklingen och blanda väl. Låt det puttra vidare på lite svagare värme. Hacka gräslök och paprika, lägg i och rör om. Fortsätt puttra..
  4. Under tiden.. Koka upp pasta, när den är klar, blanda i pastan i stekpannan och rör om.. Provskär lite försiktigt i de största kycklingbitarna är köttet "vitt" då är den klar.
  5. Toppa med parmesan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • christian21mars 15 december 2011

    Mycket gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.