Fin gyllene stekyta får kycklingen när du panerar den i parmesanost. Servera med citronsås
Instruktioner
- Dela filéerna horisontellt så de blir tunna. Lägg dem på en skärbräda och banka ut dem med botten av en kastrull.
- Panering :
Blanda äggulor, parmensanost, paprikapulver och vatten i en skål. Blanda mjölet med salt och peppar i en djup tallrik. Doppa kycklingen först mjölet och därefter i äggblandningen.
- Stek filéerna ca 5 min på medelvärme i smör tills de är genomstekta och fått fin färg.
- Citronsås:
Smält smöret, rör ner mjölet och späd med vatten, buljongtärning och grädde. Låt såsen sjuda under omrörning 5 min. Smaka av med pressad citron, salt och peppar. Tillsätt gurkmeja för att få fin färg.
- Garnera piccatan med en skiva citron och kapris. Servera med citronsås, hasselbackspotatis och gröna ärtor.
Publicerat den
9 februari 2017
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Laga det det! var hur gott som helst det bästa vi har ätit på länge