Pizza med läcker tandoorikyckling, gurka och koriander. Det blir en måltid som du inte kommer att glömma. 336 kcal/portion
Instruktioner
- Lägg kyckling, tandooripasta, citronsaft och hälften av yoghurten i en skål och blanda väl. Täck över med plastfolie, ställ åt sidan och marinera i en timma. Rör om då och då.
- Pensla en grillpanna med olja och hetta upp. Bryn kycklingen 4-5 minuter, vänd ofta, tills brynt runtom. Ta upp kycklingen ur pannan och ställ åt sidan.
- Sätt ugnen på 220 grader. Klä två bakplåtar med bakplåtspapper och lägg sedan pizzabottnarna på plåtarna. Täck bottnarna med tomatskivorna. Lägg kyckling på varje pizza, sätt in i ugnen och grädda cirka 15 minuter, tills kycklingen är genomstekt och bottnarna gräddade.
- Fördela lök och gurka ovanpå kycklingen och strö över koriander. Dela pizzorna i bitar om så önskas och klicka över yoghurt eller servera yoghurten bredvid.
Publicerat den
23 april 2010
Liknande recept
Skriv kommentar