Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpizza Tandoori

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pizza med läcker tandoorikyckling, gurka och koriander. Det blir en måltid som du inte kommer att glömma. 336 kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg kyckling, tandooripasta, citronsaft och hälften av yoghurten i en skål och blanda väl. Täck över med plastfolie, ställ åt sidan och marinera i en timma. Rör om då och då.
  2. Pensla en grillpanna med olja och hetta upp. Bryn kycklingen 4-5 minuter, vänd ofta, tills brynt runtom. Ta upp kycklingen ur pannan och ställ åt sidan.
  3. Sätt ugnen på 220 grader. Klä två bakplåtar med bakplåtspapper och lägg sedan pizzabottnarna på plåtarna. Täck bottnarna med tomatskivorna. Lägg kyckling på varje pizza, sätt in i ugnen och grädda cirka 15 minuter, tills kycklingen är genomstekt och bottnarna gräddade.
  4. Fördela lök och gurka ovanpå kycklingen och strö över koriander. Dela pizzorna i bitar om så önskas och klicka över yoghurt eller servera yoghurten bredvid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.