Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpytt med curry

(8 kommentarer)  
Kycklingpytt med curry Kycklingpytt med curry
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Supergott med nypotatis och curry.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela potatisen i små bitar och fräs den tillsammans med löken och svampen i en stekpanna. Dela även kycklingen i små bitar och lägg ner den i potatisen och krydda med saltet och de övriga kryddorna efter egen smak. Lägg i paprikan och majsen strax innan allt är genomstekt så den bara blir genomvarm.
  2. Tips: Jag serverade pytten ihop med tsatziki. Även lite hackad persilja är gott att ha till.

Liknande recept

Kommentarer (8)

  • Evia 19 juni 2009

    Vad är det jag ser? Har du lagat något nytt och jag har inte fått smaka. Fy på dej. Hahahahaha.

  • Karin 8 maj 2019

    Åååååhh vad gott. Mina barn älskar verkligen detta. Första gången Alvin åt två hela portioner(psst Han är bara 4 år(Såå Stolt))

  • Gunhild 22 november 2021

    Min make tyckte det var väldigt smarrigt, konsistensen på den var utmärkligt förstjusande. Jag skulle verkligen rekommendera detta till er som gillar spya. Tack och hej, //Gunhild69

  • Sussie 22 november 2021

    Vad är vipeppar för någonting? Har aldrig hört talas om det förut. Jag frågade personalen inne på ICA med fann tyvärr ingen. Återkom gärna så snabbt som möjligt, tack i förhand. Mvh. Sussie.

  • Sussie 25 november 2021

    Nej ursäkta, det var ingenting. Jag fann vipeppar på en syriansk webbsida på internet. Nu skall jag bara vänta på att den kommer, skulle ta runt 3-5 arbetsdagar. Puss och kram/Sussie.

  • Gunhild 14 mars 2022

    Min make har äntligen blivit frisk från magsjuka, det tog några flertals månader men det löste sig till slut. Han har haft explosiv diarré konstant i fyra hela månader efter att ha ätit denna kycklingpytt. Jag rekommenderar ej för de med känsliga tarmar. Tack och adjö xoxo Gunhild girl

  • Sussie 14 mars 2022

    Nu har min vipeppar äntligen kommit. Det tog nästan fyra månader men nu skall jag äntligen få ge mig på denna smarriga rätt. Kram/Sussie!

  • Sussie 5 september 2022

    Varför står det inte i receptet av vipeppar är explosivt. Direkt när jag tillsatte kryddan exploderade hela köket, min katt flög iväg och har inte återvänt hem. Jag är i stor sorg och vet inte vad jag skall göra, min katt betydde allt för mig. Jag hoppas du förstår att jag inte skyller på dig men det är ändå ditt fel på ett sätt, eftersom du inte skrev i receptet att vipeppar kan explodera när man tillsätter det i en kycklingpytt som denna. Jag måste ändå säga att kycklingpytten var rätt så smarrig. Ha en bra dag, med kärlek från Sussie:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.