Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Fräs riset i 1 msk olja. Häll på buljongen och sjud riset under lock i ca 20 minuter. Skölj och ansa purjolöken och kärna ur den sköljda paprikan. Strimla purjolök, paprika och kyckling. Fräs grönsaker och kyckling i resten av oljan i en stekpanna. Krydda med salt och citronpeppar. Lägg det frästa ovanpå riset, när ca 5 minuter återstår av koktiden. Blanda ner ost och salvia i risotton, garnera med citronklyftor.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • death_eater 23 februari 2010

    Mums!! Jättegott!!

  • saxa 11 november 2012

    Mycket god risotto.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.