Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingröra med curry

(10 kommentarer)  
Skriv ut

Smarrigt till baguetter eller som fyllning till potatis och smörgåstårtor.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienserna i en bunke och rör om väl. Kryddor efter egen smak. Denna röran håller nästan en vecka i kylen.

Liknande recept

Kommentarer (10)

  • annelieberggren 14 maj 2009

    kanon god... blev min favorit.

  • Gillsan 14 maj 2009

    åh vad kul att du redan har provat den, det tackar jag för kramiz Gillsan

  • Evia 15 maj 2009

    Denna har du bjudit på. Den är supergod.

  • jenstr 18 maj 2009

    Otroligt god röra och väldig enkel att göra!!!

  • Majainorr 5 april 2010

    Suveränt god!

  • Marre73 31 maj 2010

    Helt suveränt god, bjöd några vänner på denna igår.Blev mycket uppskattat

  • linteu 28 augusti 2012

    Hej Tänkte bara kolla med er. När ni skriver curry, vilken är det ni använder om man vill han den fina gula färgen som man brukar se på kycklingbaguetter?

  • Gillsan 30 augusti 2012

    Hej jag använder vanlig gul curry och gurkmeja för att få den fina färgen :)

  • Frida95 20 mars 2013

    Till hur många personer räcker detta om man ska ha det som fyllning i mackor? Är den skålen på bilden motsvarande en sats kycklingröra?

  • bobbora 29 oktober 2014

    Till hur många baguetter räcker en sats? Tänkte göra det till 30 hungriga tonåringar!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.