Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingrullader med skinka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Kycklingrullader med skinka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Banka ut köttet. Så gott det går salta och peppra på båda sidor, lägg på en skiva skinka och en stav parmesanost, den får inte vara så lång så att den sticker ut på sidorna.
  2. Rulla i hop och fäst med tandpetare eller steksnöre. Stek rulladerna sakta runt om i rikligt med matfett i en stor stekpanna tills dom har fått färg. Ta upp och lägg dem i en eldfast form, spara skyn. Vispa ur stekpannan med buljongen och vinet och sila ner i en kastrull.
  3. Koka upp och låt sakta sjuda tills hälften återstår, ta bort från värmen och vispa ner smöret i klickar. Smaka av med salt och peppar och håll varmt utan att koka.
  4. Ställ in rulladerna i ugnen i 180 grader ca 10 min. Servera med ris och en god sallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • EidAn01 31 januari 2011

    2 dl marsalavin eller ...? Vad är alternativet? Var iallafall jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.