- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Kycklingrullader med skinka
Instruktioner
- Banka ut köttet. Så gott det går salta och peppra på båda sidor, lägg på en skiva skinka och en stav parmesanost, den får inte vara så lång så att den sticker ut på sidorna.
- Rulla i hop och fäst med tandpetare eller steksnöre. Stek rulladerna sakta runt om i rikligt med matfett i en stor stekpanna tills dom har fått färg. Ta upp och lägg dem i en eldfast form, spara skyn. Vispa ur stekpannan med buljongen och vinet och sila ner i en kastrull.
- Koka upp och låt sakta sjuda tills hälften återstår, ta bort från värmen och vispa ner smöret i klickar. Smaka av med salt och peppar och håll varmt utan att koka.
- Ställ in rulladerna i ugnen i 180 grader ca 10 min. Servera med ris och en god sallad
Publicerat den
3 september 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
2 dl marsalavin eller ...? Vad är alternativet? Var iallafall jättegott!