Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingryta med gorgonzola

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Passar med bra pasta

Ingredienser

Instruktioner

Bryn kyckling i tärningar ( dela filen i 4-5 bitar)och grovt hackad charlottenlök Lägg i en gryta och tillsätt grädde, mjölk , pressad vitlök och osten Låt det koka ihop ej för häftigt utan låt det små puttra tills osten smält Tillsätt redningen efter tycke (När den kallnar blir en tjockare tack vare osten)

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Hist 22 mars 2008

    Detta var super gott, men jag och tjejen åt detta på 2 personer (blev dock en liten matlåda över) så till några 6-8 personer var det inte. Jag hade Tagliatelle till vilket passade utmärkt ;)

  • farmoringer 25 april 2008

    Det smakade bra. Fast jag använde lite seltin, nymald vitpeppar, vegeta och lite yustersauce också.

  • compe 15 oktober 2008

    oj vad gott men jag älskar ju gorgonzola ost mmmmvad gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.