Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingsallad

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En god sallad med paprika, purjolök, kyckling, ruccola och gröna ärtor som serveras med en dressing till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dressingen: Blanda vitvinsvinäger, olja, salt, rörsocker och curry till dressingen och ställ den kallt.
  2. Lägg ett salladsblad i varje skål.
  3. Blanda resten av ingredienserna till kycklingsalladen och fördela den i skålen.
  4. Häll dressingen över kycklingsalladen strax före servering.
  5. Tips! Denna salladen går jättebra att göra större mängder av till buffé. Om du utesluter kycklingen passar den perfekt till grillat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.