Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingsallad med bulgur

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En god och mättande sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulgur enligt förpackningen fast med ¼-dels buljongtärning istället för salt.
  2. Skär kycklingen i små bitar och stek hastigt i stekpanna tillsammans med lagom mängd tacokrydda.
  3. Hårdkoka äggen. Blanda alla övriga ingredienser till salladen och blanda samman med ägghalvor, kycklingbitar samt bulgur. Servera tillsammans med vitlöks- eller currydressing samt en grov mjuk smörgås med ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.