Här har du en riktig sommarsallad med härlig dressing och knaprigt strössel.
Gör gärna dubbel sats av strösslet, så har du till fler måltider.
Instruktioner
- Stek kycklingfiléerna i olja ca 8 minuter på varje sida, tills de är genomstekta.
Krydda med salt och peppar och låt dem kallna.
Riv salladen i mindre bitar. Kärna ur och skär nektarinerna i klyftor.
Skala, halvera och gröp ur kärnorna ur gurkan.
Skär den i halvmånar.
- Blanda ingredienserna till dressingen.
Rosta sesam- och pumpafrön i en torr, het stekpanna tills de fått fin färg. Blanda fröna med russin och flingsalt.
- Skär kycklingen i mindre bitar. Blanda dem med sallad, nektariner och gurka. Häll över dressingen och servera salladen med strösslet.
Publicerat den
18 juni 2010
Liknande recept
Skriv kommentar