- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Hittade i en veckotidning och blev väldigt sugen på att prova. Tycker att vinägretten lät god tillsammans med kycklingen.
Instruktioner
- Lägg linserna i kokande lättsaltat vatten. Koka tills de mjuknar utan att de blir mosiga, ca 4 minuter.
Häll dem i en sil och spola med kallt vatten.
- Rensa kycklingen och skär i mindre bitar.
- Dela, kärna ur och skala avocadon och skär i bitar.
- Ansa purjolöken och skär den tunt, lite på snedden.
Vispa ihop rödvinsvinäger, mango chutney, olivolja och salt.
- Blanda spenaten med avocadon, linserna och purjolöken i en skål. Vänd ner vinägretten. Smaksätt med salt och peppar.
- Toppa med kycklingköttet och timjan.
- Servera med bröd.
Publicerat den
24 september 2008
Liknande recept
Skriv kommentar