Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingsallad med tonfisksås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lyckad kombination av Nizzasallad och vitello tonnato. Frankrike möter Italien i denna fräscha sallad!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka de gröna bönorna mjuka i lättsaltat vatten. Låt kallna. Skölj de vita bönorna och låt rinna av. Dela kycklingen i mindre bitar. Skär gurkan i bitar och dela tomaterna. Blanda bönor, kyckling, gurka, tomater, olivolja och citronsaft. Krydda med salt och peppar.
  2. Dressingen: Låt tonfisken rinna av. Mixa alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg grönsalladen på ett fat. Fördela kycklingsalladen över. Toppa med klyftade ägg, strimlad lök och oliver. Servera med dressingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.