Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingsallad Waldorf

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Smalt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingköttet i bitar. Kärna ur äpplet och skär det i tunna klyftor eller tärningar. Skölj vindruvorna, skär dem i halvor och kärna ur dem.
  2. Blanda yoghurt eller lättfil , majonäs och solrosfrön till såsen. Smaksätt med salt och peppar om det behövs.
  3. Lägg upp isbergsalladen på tallrikar. Lägg på kyckling, äpple, vindruvor och selleri. Häll på såsen.
  4. Servera med mjukt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.