Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingsås till pasta och gratänger

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ett alternativ till skinksåsen :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i små tärningar och fräs i stekpanna.
  2. Lägg smöret i en kastrull och låt det smälta. Tillsätt mjölet och vispa till en smet. Häll på mjölken och låt det koka upp till en lagom tjock sås. Lägg i buljongtärningen och kryddorna och tillsätt sedan osten.
  3. När osten smält, sänk värmen och lägg i kycklingen, paprikan och purjolöken.
  4. Låt puttra försiktigt under lätt omrörning i 5 minuter. Servera med nykokt pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.