Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingsauté med dijonssenap, haricots verts och pesto

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

För alla? Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen (kan innehålla mjölk, laktos, gluten) och på peston. Mjölkproteinfri: använd havre- eller sojabaserad matlagningsgrädde. Laktosfri: välj laktosfri matgrädde. Glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Ingredienser

Instruktioner

1. Skär kycklinglårfilén i grova bitar. Skala och hacka lök och vitlök. Bryn kycklinglårfilé och lök i oljan. Tillsätt senap, Milda mat, vatten och hönsbuljongtärningen. Låt koka ca 5 minuter eller tills kycklingen är klar. Krydda med salt och peppar. Vänd ner haricots verts och bladspenat och låt det bli varmt. 2. Toppa med pesto. 3. Servera med fullkornsris eller bulgur och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.