Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingschnitzel med nässelsamoriglio

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Godast är den här rätten när schnitzeln halstrars. Servera gärna färskpotatis eller bara ett brytbröd till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Banka ut filéerna mellan 2 ark plastfilm. Det går lätt med botten på en kastrull. Pensla köttets båda sidor med 1 msk olivolja. Salta och peppra.
  2. Vispa resterande olja med citronsaften. Blanda ner nässelhacket.
  3. Halstra schnitzlarna på båda sidor. Lägg upp dem på varma tallrikar.
  4. Fördela nässelsalmoriglion, tomattärningarna och nötterna över schnitzlarna. Strö över flingsalt och vrid några varv med pepparkvarnen över det hela.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.