Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingsoppa med champinjoner

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Purjo, paprika och persilja tillsammans med skivade champinjoner ger färg och must åt den här kycklingsoppan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingen i mindre bitar och lägg i en kastrull. Häll på kallt vatten och koka upp. Skumma väl.
  2. Salta och lägg i kryddorna. Låt köttet koka på svag värme och under lock ca 20 minuter.
  3. Ansa paprikan, svampen och purjon. Skär dem i skivor och lägg i soppan. Låt soppan koka ytterligare ca 15 minuter.
  4. Ta upp köttet och rensa upp det i vackra bitar. Lägg tillbaka bitarna i soppan.
  5. Lägg i en klick matfett och strö klippt persilja över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.