Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingsoppa med mild curry-youghurt

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Vill man hellre ha en god korvsoppa är det bara att byta ut kycklingen mot fintärnad korv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp grönsaksbuljongen. Skala och tärna alla rotfrukter. Skala och hacka löken och lägg rotfrukter och lök i buljongen och låt puttra en stund. Salta och peppra.
  2. Koka upp det lättsaltade vattnet och lägg i kycklinglårfiléerna. Låt sjuda i ca 10 minuter. Sila av kycklingbuljongen och häll ner den i soppan. Skär kycklingen i små bitar och lägg ner i soppan.
  3. Strimla purjolöken och lägg ner i soppan. Koka upp igen och strö över hackad persilja.
  4. Rör ihop alla ingredienser till curryyoghurten. Toppa soppan med en klick curry-yoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.