Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingspett i superenkel chilimarinad

 
  • Serverar: 18 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Enkel och god fredagsrätt eller festrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla varje filé på längden, du får ut cirka 3 längder per filé. Lägg kycklingen i en skål och häll över chilisåsen, blanda noga. Låt marinera över natten.
  2. Sätt ugnen på 200 grader. Trä upp kycklingen på spett och sätt in i ugnen i 25 minuter. Rör ihop ingredienserna till såsen medan kycklingen tillagas.
  3. Tillagningstid 10 minuter plus ett dygns marinad i kylskåp.
  4. Tips! Servera gärna en potatisgratäng till, samt en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.