Det marinerade kycklingköttet tar upp alla de ljuvliga smakerna från honungsglazen och grillas sedan hastigt.
Instruktioner
- Blanda ingredienserna till honungsglazen i en skål och ställ åt sidan. Skär kycklingfiléerna i 2½ cm kuber.
- Blanda olja, vin, persilja, salt, svartpeppar och kajennpeppar i en stor plastpåse. Lägg i kycklingen, slut till plastpåsen och vänd runt så att allt blandas väl. Marinera i kylen en timma. Vänd påsen en gång under tiden.
- Tänd utegrillen eller sätt på ugnens grill. Ta ut kycklingen ur kylen, låt den rinna av och släng marinaden. Trä kycklingkuberna på sex grillspett.
- Lägg spetten på grillgaller och pensla dem med glazen. Grilla spetten cirka 8 minuter. Vänd dem och pensla dem med mer glaze flera gånger under grilltiden.
- Servera med en god sallad.
Publicerat den
20 mars 2013
Liknande recept
Skriv kommentar