Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingtårta

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Den här rätten är en hel liten måltid, jättegod och lättlagad. Rucolasallatens milda pepprighet ger tårtan en piffig smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort skinn och ben från kycklingen. Finhacka köttet och blanda det med creme fraiche, majonnäs och curry.
  2. Lägg 2 brödskivor bredvid varandra som botten. Bred på hälften av fyllningen. Lägg på nästa 2 skivor.
  3. Bred på resten av fyllningen och täck med de sista brödskivorna.
  4. Bred ett tunt lager majonnäs över och runt hela tårtan. Garnera som på bilden eller efter egen fantasi.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.