- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
En mättande rätt tilsammans med klyftpotatis!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 gr. Lägg kycklingen i en blandning av olja, sweet chili och soja. Salta och peppra ev. Stek brödskivorna gyllenbruna i olivoljan.
- Tvätta potatisen och skär i klyftor. Stek i olivolja tills de börjar ta färg. Krydda med salt och peppar. Efterstek i ugnen 20 minuter.
- Stek kycklingbrösten i panna på en sida tills de får en gyllenbrun färg. Efterstek i ugnen ca 15 minuter.
- Skär grönsakerna tunt. Pressa vitlöksklyftan i en skål och blanda med äggulan. Vispa droppvis ner oljan, salta och peppra.
- Varva grönsaker och aioli på en brödskiva. Toppa med skivad kyckling och lägg en brödskiva överst. Garnera och servera med klyftpotatis.
Publicerat den
15 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar