Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingvingar of the damned

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

"Detta är de hetaste kycklingvingarna någonsin! Om du vill att dina ögon ska tåras så är detta något för dig!!"

Ingredienser

Instruktioner

Hetta upp oljan till 150 grader i en fritös eller en kastrull. Sätt ugnen på 200 grader. Fritera kycklingvingarna i ca 15 minuter, vänd på dem emellanåt. Låt vkycklingvingarna droppa av på ett hushållspapper och placera dem sedan i en ungsfast form. Grilla kycklingvingarna i ugnen i ca 15 minuter, vänd dom en gång. Smält smör i en kastrull, blanda i chilipepparsås, viltök och chili. Låt detta puttra i ca 15 minuter. Smaksätt blandningen med salt och peppar och häll den sedan över kycklingvingarna. Låt det hela stå i ugnen i ca 10 minuter. Ät med försiktighet.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • aspfors 27 november 2011

    Vad är vitsen med att fritera vingarna först?

  • majstroboj 28 oktober 2012

    Viktigt att fritera innan annars ramlar wingsen isär och blir bara geggiga.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.