Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Helt underbar... här kan man vilt exprimentera med diverse grönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingfileérna. Skär alla grönsaker utom bönorna i så långa smala strimlor som möjligt. Bryn kycklingbitarna i olja och smör tills de är precis genomstekta, det går på några minuter med fina strimlor. Lyft upp och ställ åt sidan en stund.
  2. Fräs snabbt grönsakerna, en sort i taget krispigheten måste vara kvar. Blanda allt med kycklingen. Krydda med salt, peppar och ingefära. Häll på buljongen och koka snabbt upp.
  3. Klipp över lite smörgåskrasse. Servera med örtkryddad creme fraiche och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.