Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingwok

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Blev gott trots att det var persikor i...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet i tunna skivor, skär persikan i mindre bitar. Kärna ur och strimla paprikan, skär purjon i skivor.
  2. Värm oljan i wok eller stekpanna med höga kanter. Lägg i kycklingbitarna och vänd dem hastigt. Lägg sedan i bönor, purjolök och woka allt en kort stund. Dra pannan från plattan.
  3. Strö över potatismjöl, buljong och ingefära. Blanda med en träslev. Tillsätt soja, vatten och persikospad. Sätt tillbaka pannan på plattan och rör under tiden som woken får koka upp. Lägg i persikobitarna sist, de ska bara bli varma...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.