Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingwok med chili,ingefära,soltorkade tomater och cashewnötter

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Jättegott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klipp de soltorkade tomaterna, finhacka chilin, pressa vitlöken, skala och riv ingefäran. Blanda med soja och vatten så får du en sk stirfrysås.
  2. Strimla kycklingen och woka den med hälften av oljan, smaksätt med några drag av pepparkvarnen. När kycklingen är färdig häller du över en sked av stirfrysåsen och ställ åt sidan.
  3. Skala moroten och kålroten och skär i strimlor. Klyfta champinjonerna och löken. Dela minimajsen i mindre bitar.
  4. Woka grönsakerna i den resterade oljan, tillsätt kycklingen när grönsakerna nästan är färdiga. Häll sedan på resterande stirfrysås och blanda runt.
  5. Servera gärna på några grönablad och strö över cashewnötterna. Kan även serveras med ris eller nudlar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.