Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingwok med currypasta och kokosmjölk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hittade detta receptet på internet och blev förtjust. Blir mycket gott till både nudlar och ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Skala och strimla moroten, ansa och strimla vårlökarna och strimla kycklingfiléerna.
  2. Hetta upp oljan i en stekpanna. Stek kycklingen på ej för stark värme, cirka 8-10 minuter, rör om då och då. Blanda i moroten och vårlöken. Smaka av med salt.
  3. Koka upp kokosmjölken i en kastrull och smaka av med currypastan.
  4. Bryt nudlarna i mindre bitar och bred ut dem på ett djupt ugnssäkert fat.
  5. Bred på kyckling- och grönsaksblandningen på nudlarna. Häll på den varma kokosmjölken.
  6. Ställ in fatet i mitten av ugnen och gratinera i cirka 12 minuter. Garnera med bladspenat och koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.