Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingwok med kokos och mandel

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Att woka är ett suveränt sätt att få fram smaken på grönsakerna och samtidigt behålla krispigheten och färgen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka nudlarna enligt förpackningen. Skär kycklingfiléerna i centimetertjocka skivor. Skölj och grovstrimla paprika. Skölj och ansa salladslöken och skär i sneda bitar.
  2. Stek kycklingen i wokpanna ca 1 min, salta och peppra, rör ofta.
  3. Tillsätt kokos, mandel, paprika och lök och stek under omrörning ytterligare 1 min. Häll i kokosmjölk och fisksås, låt sjuda 1 min.
  4. Servera med nudlar och klippt bladpersilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.