Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingwok med sötsur mango

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Underbart god wok! Receptet kommer från kokboken Alla världens smaker, Kina.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp olja i en wokpanna, lägg i finhackad vitlök och chiliflingor. Tillsätta kyckling skuren i mindre bitar. Låt det steka 3-4 minuter.
  2. Skala, kärna ur och skär mangon i bitar. Skala och skär rödlöken i klyftor. Tillsätt mangon och rödlöken och blanda i tomatpuré, socker och vitvinvinäger. Rör om och woka i ca 4 min, tills kycklingen är helt färdig. Vänd ner cashewnötterna och servera tillsammans med ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Siga 14 oktober 2009

    Har ju en wokpanna jag aldrig använt... ska inviga den med ditt smarriga recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.