Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingwraps

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mättande

Ingredienser

Instruktioner

Rör samman creme fraiche med chilisås till såsen och smaka av med salt. Ställ såsen åt sidan. Strimla kycklingen. Kärna ur och strimla paprikan. Skala och skiva löken tunt. Koka upp vatten med grönsaksfond. Lägg i couscous och lägg på locket. Ta kastrullen från värmen och låt den stå i ca 5 minuter. Stek kycklingköttet gyllenbrunt i lite matfett. Salta och peppra. Tillsätt paprika och lök och låt det fräsa med en stund. Tillsätt couscous, persilja och majskorn. Låt allt fräsa några minuter. Fördela kycklingblandningen på tortillabröden och lägg på lite sås. Rulla ihop och bjud resten av såsen till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.