Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingwraps

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Kanongott recet! Älskar kyckling!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Skala potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten.
  2. 2. Skär kycklingfiléerna i centimetertjocka strimlor. Salta och peppra. Hetta upp en stekpanna och stek dem gyllenbruna och färdiga rakt igenom.
  3. 3. Skala och finhacka löken. Finhacka purjolöken och paprikan och blanda sen grönsakerna med keson.
  4. 4. Låt potatisen svalna, hacka den i små bitar och blanda den med keson. Pressa ner vitlöken och krydda med curry, salt och peppar.
  5. 5. Fördela röran över tortillabröden och toppa med kyckling. Rulla ihop till "wraps".
  6. 6. Riv gurkan i strimlor. Låt yoghurten rinna av i ett melittafilter och blanda gurka och vitlök i den. Salta och peppra.
  7. 7. Servera tzazikin tillsammans med wrapsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.