Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingwraps med lime- och korianderdressing

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Wraps är perfekt picknickmat. All mat i en rulle.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med dressingen: Tvätta limefrukten, riv skalet och pressa i matsked limesaft. Hacka koriandern och blanda allt med yoghurt och honung.
  2. Lägg äggen i kallt vatten i en kastrull och koka dem i 12 minuter. Skölj dem i kallt vatten. Skala och tärna äggen.
  3. Hetta upp smör i en panna och stek kycklinglårfiléerna med malen koriander och spiskummin ca 4 minuter på varje sida, tills de är genomstekta men inte torra. Salta och peppra.
  4. Skölj bönorna. Skala och tärna avokadon, gröp ur kärnorna ur tomaterna och tärna tomaten. Strimla kycklingen och blanda med ägg, bönor, avokado, tomater och oliver.
  5. Lägg ett par salladsblad i mitten på varje tortillabröd och klicka lite dressing på. Fördela fyllningen som en sträng ovanpå. Vik in kanterna mot kortsidorna av strängen och rulla ihop till en kompakt rulle som på så vis får två stängda ändar.
  6. Linda in hårt i smörgåspapper och tejpa igen. Ta en kniv och dela rulle på mitten vid servering. Servera extra dressing till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.