Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingwraps med mango chutney- och currydressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Majonnäsen gör dressingen tjockare och wrapsen lättare att äta utan kladd. Det fungerar utmärkt att blanda grönsakerna med dressingen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek de strimlade kycklingfiléerna i smör, salta och peppra.
  2. Låt kallna.
  3. Blanda ihop dressingen och smaka av. Jag rör även ner avokado, tomat, och rödlök.
  4. Lägg ut tunnbröden, lägg på isbergssallad, grönsakerna och dressingen och toppa med kycklingstrimlorna.
  5. Vik ihop till wraps och slå in dem i folie.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.