Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyld avocadosoppa med löjrom

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En lyxig soppa som passar bra till kalas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp buljongen och låt den kallna. Dela på avocadofrukterna och skeda ur köttet i en matberedare. Använd kniven och pulsknappen. Mixa avocadon tillsammans med saften av en citron ( börja med en ). Tillsätt vin, den kalla buljongen och vispgrädden. Smaka av med salt och peppar och ev lite mer citronsaft.
  2. Häll upp i små soppskålar, dekorera med en klick gräddfil, löjrom och några gräslöksstrån i varje skål.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.